Primarul Ploiestiului a avut o dimineata plina. Dupa ce s-a intalnit cu proprietarii de cai, acesta a avut o sedinta cu reprezentantii firmelor furnizoare de televiziune prin cablu si Internet, care isi desfasoara activitatea in oras. Au mai participat reprezentanti ai RCS&RDS, UPC si Romtelecom, dar si viceprimarii Catalina Bozianu si Cristian Dumitru, Simona Munteanu, directorul DGDU, Simona Dolniceanu, directorul Directiei Patrimoniu, Dan Ionita, directorul ADPP.

Andrei Volosevici i-a informat pe reprezentantii societatilor furnizoare de utilitati ca in acest an doreste sa demareze programul de amplasare in subteran a retelelor de comunicatii.

In anul 2003, Consiliul Local Ploiesti a adoptat Hotararea nr. 333 prin care operatorii de Internet si televiziune prin cablu erau obligati sa-si coboare retele in subteran, avand la dispozitie un termen de cinci ani pentru aceasta operatiune. Dupa acest termen, operatorii pot primi amenzi intre 1.500 si 2.500 de lei.

Providerii prezenti la intalnirea cu primarul Andrei Volosevici s-au declarat interesati de acest subiect si au solicitat stabilirea unui grafic comun pentru demararea acestor lucrari.