Biroul de presa al Inspectoratului Judetean de Politie informeaza ca vineri, 15 ianuarie, in jurul orei 18.30, V. Vasile a coborat in fata blocului in care locuieste si a lasat usa de acces in apartament inchisa, dar neasigurata. Dupa aproximativ 30 minute a revenit in apartament si a constatat ca din sufragerie lipsea o combina audio.
Pagubasul si-a amintit ca, in intervalul de timp in care a stat in fata imobilului, l-a vazut pe I. Bogdan, persoana cunoscuta cu preocupari infractionale, care a urcat si coborat in repetate randuri. In concluzie, a mers la domiciliul acestuia, gasindu-l exact in momentul in care introducea in apartament bunurile sustrase.
Partea vatamata a incercat sa-l imobilizeze pe I. Bogdan, insa acesta a ripostat si l-a lovit de mai multe ori cu un scaun in zona capului, in incercarea de a-si asigura fuga.
In aceeasi zi, politistii din localitate au reusit sa-l depisteze pe I. Bogdan, pe numele sau fiind emisa ordonanta de retinere pentru o perioada de 24 de ore.
Invinuitul a fost depus in arestul I.P.J. Prahova, iar ulterior a fost prezentat Judecatoriei Ploiesti, care a emis pe numele sau un mandat de arestare preventiva pe o perioada de 29 de zile.