Primarul Andrei Volosevici a participat, alaturi de prefectul Adrian Dobre, astazi, la sedinta Ligii Pensionarilor, desfasurata la Casa de Cultura a Sindicatelor.

Cele aproximativ 200 de persoane varstnice care au participat au abordat cu cei doi oficiali teme legate de deszapezirea trotuarelor din municipiu, de eliberarea biletelor de tratament pentru pensionari si despre masurile privind sporirea sigurantei cetatenilor din municipiu. Primarul le-a spus membrilor Ligii Pensionarilor ca municipalitatea va continua in acest an atat Programul Social destinat persoanelor in varsta, cat si pe cel referitoar la analizele medicale gratuite. In plus, pensionarii vor putea participa si in acest an la spectacolele Teatrului „Toma Caragiu” din Ploiesti.

Edilul le-a promis membrilor Ligii Pensionarilor ca la urmatoarea lor intalnire, care se va desfasura pe 31 martie 2010, il va invita si pe chestorul Sorin Oprea, inspectorul sef al IJP Prahova.

La final, primarul Volosevici a tinut sa ii multumeasca pentru colaborare dl-ui Vasile Manolescu, presedintele Ligii Pensionarilor, cel care i-a propus edilului multe dintre programele destinate persoanelor varstnice aflate in derulare de catre municipalitate.