Primaria Ploiesti a inceput lucrari de reabilitare termica la doar doua din cele 200 de blocuri trase la sorti in iulie 2009. Asta in conditiile in care reabilitarea blocurilor respective ar fi trebuit sa fie gata la sfarsitul anului trecut. Reprezentantii administratiei dau vina pe cei de la Ministerul Dezvoltarii Regionale si a Turismului, motivand ca acestia nu le-au repartizat sumele necesare lucrarilor.

Demararea lucrarilor la cele doua blocuri a fost posibila intrucat documentatia necesara a fost transmisa la Bucuresti inainte de a se face tragerea la sorti. In aceeasi situatie se afla inca alte 4 blocuri care au obtinut finantare desi nu fost alese in iulie. Marius Georgescu, presedintele Asociatiei de Proprietari a blocurilor de pe strada Ciprian Porumbescu considera ca lucrarile de reabilitare termica au intarziat din cauza Primariei.

In conditiile actuale ploiestenii nu vor avea blocurile reabilitate termic nici anul acesta. Asta desi Primaria le-a promis ca acest lucru se va intampla pana la sfarsitul lui 2009.

Mai multe informatii despre acest subiect puteti afla urmarind Stirile Prahova TV din aceasta seara, de la ora 20:30 sau 23:00.