Dupa cateva zile de try-out, Sorin Hartman si Cornel Alecu au ales noua jucatori care sa continue antrenamentele alaturi de baschetbalistii deja inregimentati de CSU. Acestia sunt: Tobias Thiess (16 ani, 2.02), un jucator german care isi va obtine dubla cetatenie, Radu Lung (19 ani, Campina, 1.80m), Edi Bridinel (14 ani, 1.85 m, Ploiesti), Danilo Stamoilovici (14 ani, 1.87m, Ploiesti), Ionut Savu (18 ani, 1.76m, Ploiesti), Doru Berinde (16 ani, 1.86 m, Ploiesti), Claudiu Barbu (15 ani, 1.92m, Targoviste), Razvan Budurcea (14 ani, 1.84 m, Campina), Andrei Ene (15 ani, 1.97 m, Valenii de Munte) si Alin Satfel (19 ani, 1.90 m, Bucuresti).

Tinerii selectati se pregatesc alaturi de divizionarii A, Marian Ararau si Vlad Dogaru, si de cei care au evoluat in Divizia B pentru Asesoft 2, Alin Bobeica, Leonard Matache si Vlad Negoitescu. De asemenea, au fost legitimati la gruparea ploiesteana Andrei Cazan (15 ani, 1.94 m, Campina, MVP la Cupa Liceelor), un jucator de mare perspectiva, si Lucian Dociu (component al lotului national U16).

CSU Ploiesti discuta cu echipa Steaua Turabo „repatrierea” lui Vlad Dumitrescu, fost junior la CSS si vicecampion cu liceul Alexandru Ioan Cuza, si se incearca o colaborare cu acelasi Club Sportiv Scolar din Ploiesti pentru dubla legitimare a patru sportivi de perspectiva: Adi Movileanu, Stefan Neagu, Cristian Tuica si Andrei Damian, toti aflandu-se sub atentia antrenorilor de la loturile nationale U18 si U16.

In colaborare cu alti cativa sponsori importanti din Ploiesti, care doresc de promovarea tinerelor talente, Asesoft va avea doua echipe secunde, de Divizia B si de juniori republicani (U20), oferindu-le sportivilor toate facilitatile necesare performantei si continuitatii pe plan scolar. De asemenea, in functie de performantele lor, juniorii pot intra intr-un sistem de rotatie pentru echipa de seniori.

www.csuasesoft.ro