Potrivit Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, pe DN1, intre km 94+350-94+350, intre localitatile Campina si Cornu, circulatia rutiera este ingreunata, din cauza unor alunecari de teren. In urma precipitatiilor abundente din ultima perioada la podul de pe DN1 de la km 94+350, s-a surpat sfertul de con si aripile pe partile dreapta si stanga (sensul Brasov- Ploiesti).In zona a fost impusa o restrictie de circulatie pe banda 1, sensul Brasov – Ploiesti, aceasta fiind inchisa traficului rutier. Zona a fost semnalizata corespunzator. S-a primit expertiza tehnica. Se va trece la executie cu proiectare de la data de 30.09.2010.
Tot din cauza unor alunecari de teren, circulatia pe DN1A km 133-134, in localitatea Maneciu, a fost ingreunata. Circulatia se desfasoara alternativ pe o singura banda (banda mediana). Zona a fost semnalizata corespunzator.
Pe DN1, intre km 111+080-134+000, intre localitatile Comarnic si Predeal, circulatia este restrictionata pe sensul Ploiesti – Brasov (banda de urcare), din cauza unor lucrari de asfaltare. Zona a fost semnalizata corespunzator si se circula alternativ pe o singura banda. Termen de finalizare 15.08.2010.
In fine, intre Cheia si Sacele se efectueaza lucrari de reparatie a podului si inlocuirea unor grinzi. Zona a fost semnalizata corespunzator si se circula alternativ pe o singura banda (banda de urcare). In prezent la aceasta lucrare sunt impuse restrictii de circulatie (restrictie de viteza de 40 km/h si restrictie de latime de 6,15 m).