– 03.08.2010, ora 08:21 – indepartare tencuiala in orasul Sinaia
In orasul Sinaia, str. B-dul Republicii doua echipaje de pompieri au intervenit cu doua autospeciale pentru a indeparta tencuiala care ameninta sa cada de pe un imobil.
– 03.08.2010, ora 13:31 – asistenta persoana in comuna Vadu Sapat
In comuna Vadu Sapat, sat Ungureni echipajele de pompieri au intervenit cu mijloace specifice pentru salvarea unei persoane M. Stelian in varsta de 52 ani din tubul de colectare a apei pluviale din apropierea casei.
Echipajele de interventie sosite la locul evenimentului au constatat decesul victimei.
– 03.08.2010, ora 13:56 – asigurare zona accident rutier in localitatea Baicoi
In localitatea Baicoi – DN1 km 73 – un echipaj de pompieri a intervenit pentru asigurarea zonei in urma unui accident rutier in care au fost implicate doua autoturisme, Fiat, sofer N. Elena respectiv VW, sofer N. Gheorghe.
S-a actionat pentru asigurarea zonei si deconectarea bornelor de la acumulatori. Nu s-au inregistrat victime.
– 03.08.2010, ora 16:22 – degajare copac in localitatea Sinaia
In localitatea Sinaia, str. Mihai Eminescu doua echipajele de pompieri au intervenit pentru a indeparta un copac care se sprijinea pe firele de electricitate si bloca partial circulatia.

Echipajele SMURD au intervenit in 32 cazuri de urgenta medicala. In toate cazurile, paramedicii au acordat primul ajutor medical calificat, persoanele fiind monitorizate si transportate la Unitatea de Primiri Urgente, in vederea acordarii ingrijirilor medicale de specialitate.