Preluarea echipei Petrolul Ploiesti de catre municipalitate este foarte aproape de a se finaliza. Cel putin acestea sunt concluziile dupa ultima intalnire dintre reprezentantii celor doua parti implicate in aceasta operatiune.
Din partea Primariei au participat edilul-sef Andrei Volosevici si cativa consilieri din aparatul juridic al institutiei, in vreme ce partea “petrolista” a fost reprezentata de Florin Bercea – presedintele Consiliului de Administratie.
S-a discutat depre preluarea a 11 jucatori care vor fi cedati de catre FC Petrolul, cu posibilitatea de imprumut al acestora la alte formatii.
Un alt punct al discutiei s-a referit la preluarea, in totalitate, a centrului de copii si juniori, existent deja, fapt care necesita intocmirea altor acte, dar si alocarea unor sume catre FC Petrolul, clubul ploiestean avand pretentia de a-si recupera partial investitia facuta la nivelul fotbalului juvenil.
Acest capitol a ramas, inca in discutie, preluarea Centrului de Copii si Juniori fiind, si in acest moment, o chestiune delicata.
“Sper ca, la inceputul saptamanii viitoare, sa fie finalizate toate documentele necesare preluarii echipei Petrolul de catre municipalitate, dat fiind faptul ca la aceasta sedinta s-a ajuns la un consens”, ne-a declarat Vivi Rachita, consilierul pe probleme de sport al primarului Ploiestiului, Andrei Volosevici.
Nelu STEFANESCU, Edi MOLDOVAN