Scapat ca prin minune!

Si campionii mondiali se rastoarna. Iar spectatorilor le-a stat inima cand l-au vazut pe Sebastien Loeb, cum s-a rostogolit cu bolidul sau in ziua a doua a Raliului Greciei.
Sebastien Loeb a dat emotii tuturor in Raliul Greciei. De cinci ori campion mondial, pilotul de la Citroen a fost protagonistul unui accident incredibil.
Francezul a scapat bolidul de sub control si s-a rostogolit de cateva ori sub ochii ingroziti ai spectatorilor.
Masina a fost facuta praf, dar Loeb si copilotul sau au scapat, din fericire, nevatamati si doar cu o sperietura zdravana.
Abandonul lui Loeb ar putea pune in pericol tentativa de record a francezului. Loeb a castigat pana acum 5 curse din 6 posibile si tinteste cel de-al saselea titlu mondial consecutiv.

Primul transfer la AC Milan

Retragerea veteranului Paolo Maldini din apararea lui AC Milan i-a determinat pe sefii gruparii “rossonera” sa il cumpere pe fundasul francezo-senegalez de 22 de ani de la FC Porto, Aly Cissokho (foto dreapta). Fostul coleg al lui Sapunaru de la campioana Portugaliei a semnat un contract pe cinci ani cu gruparea milaneza, care a platit pentru el 15 milioane de euro, suma care poate creste de la an la an datorita unei clauze in contractul de transfer.
La doar un an de la transferul la FC Porto, de la Vitoria Setubal, Aly Cissokho a dat lovitura carierei si a fost “cules” de clubul milanez pentru suma precizata, la care se va adauga cate un milion de euro pentru fiecare titlu de campioana a Italiei cucerit de AC Milan cu el in lot. Cissokho ar mai fi putut sa ajunga la Olympique Lyon, dar gruparea de pe Stade Gerland nu a oferit lusitanilor decat 10 milioane de euro, iar AC Milan s-a ales, astfel, cu jucatorul. Aly Cissokho a jucat cu FC Porto in acest sezon in Liga Campionilor, ajungand cu echipa portugheza pana in sferturile de finala ale competitiei. Chiar si acolo, in fata lui Manchester United, fundasul stanga a avut o evolutie apreciata.

Victorie insangerata

Miguel Cotto a cucerit centura mondiala la categoria semi-mijlocie in fata ganezului Joshua Clottey. Arbitrii i-au acordat la final victoria lui Cotto, decizie contestata de pugilistul ganez. “Am luptat pana in ultima secunda, i-am blocat loviturile, l-am alergat. Nu stiu ce trebuia sa mai fac sa castig acest meci”, a rabufnit Clottey.
Cotto a inceput in forta partida, doborandu-l pe ganez cu un croseu de stanga la sfarsitul primei runde, insa Clottey a revenit si a castigat runda secunda. Cotto s-a ales cu arcada rupta in runda a treia, care a sangerat pe tot parcursul meciului.
“Am incercat sa ma tin de tactica mea si sa uit de taietura”, a spus Cotto. “Am incercat sa ignor faptul ca sangele imi curgea siroaie in ochi si sa-mi fac oamenii din tara mea mandri de mine”.