Am vrea să credem că proiectul depus la Consiliul Local Ploieşti de către un consilier, privind trecerea gratuită a mărcilor privitoare la numele Petrolul în „folosinţă gratuită” către singura structură sportivă care… încearcă să facă fotbal acum, pe arena „Ilie Oană” – (proiectul Petrolul 52), nu are nimic de-a face cu alegerile care bat la uşă.
De fapt, acest proiect ar trebui votat de către toţi consilierii, fără a se ţine cont pentru ce partid „ridici mâna”, cel puţin până la vară, urmând să fie „împrumutate” însemnele fotbalistice (marcă la OSIM, palmares etc) actualei structuri fotbalistice, timp în care autoritatea locală are timp să „judece” şi să întoarcă pe toate părţile variantele pe care le crede de cuvinţă pentru administrarea acestor „bunuri” cu care s-a… trezit în portofoliu.
Şi, fiind fost fotbalist (a jucat la CSO Slănic şi a fost junior al Petrolului), pe iniţiatorul proiectului – consilierul Florin Neagu – îl considerăm, până la proba contrarie, „de bună credinţă”! Să vedem acum când şi dacă se votează!