Petre Apostol

Clubul Sportiv Petro-Energia Câmpina, condus de antrenorul Mihai Pascu, şi-a desemnat cei mai valoroşi sportivi ai anului. După doi ani la rând în care atleta de lot naţional Oana Florentina Gheorghe a fost desemnată cea mai valoroasă sportivă a clubului câmpinean, de data aceasta respectiva distincţie a revenit atletului polivalent Florian George Nicolae.
În vârstă de 19 ani, elevul antrenorilor Mihai Pascu, Ionuţ Ursu şi Mihail Pascu s-a remarcat atât în competiţiile de atletism, fiind medaliat la probe combinate, cât şi în sporturile de iarnă, fiind component al lotului naţional de bob. Iar Florian Nicolae, care este legitimat şi la LPS Câmpulung Muscel, a fost aproape de podium la Campionatele Mondiale de Bob – la starturi, competiţie organizată în premieră de România, la Mamaia, sportivul prahovean făcând parte din echipajul de bob 2 persoane clasat pe locul al patrulea.
Atleta Oana Florentina Gheorghe a fost situată pe locul al doilea în clasamentul celor mai valoroşi sportivi ai clubului din Câmpina, aceasta deţinând cea mai bună performanţă a sezonului în ţară la aruncarea greutăţii la categoria junioarelor I. De asemenea, pe locul al treilea a fost desemnată o altă atletă de perspectivă la proba de aruncare a greutăţii, Alexandra Necula.

9-d
Clasamentul a fost completat de următorii sportivi: Iulia Şinca, 16 ani, atletă şi componentă a lotului de junioare la canotaj; Liviu Neagu, 17 ani, atlet şi component al lotului de handbal la juniori; Olteanu Miruna, finalistă la Campionatul Naţional de atletism copii, aruncarea greutăţii; Mihai Pascu, cinci titluri de campion balcanic +60 ani, categoria masters, la atletism; Manuel Necula, campion naţional şi vicecampion balcanic la categoria masters, aruncarea discului; Mihai Dumangiu, medaliat la Campionatele Balcanice şi Campionatele Naţionale, categoria masters; Codruţ Dumitru, medaliat la Campionatele Naţionale la categoria masters, săritura în lungime.
În acest an, de la CS Petro-Energia Câmpina s-au mai remarcat la Campionatele Naţionale de Atletism şi sportivii Ioana Cazan, Rareş Anghel, Victor Toc, Elena Barbu.