F. T.

Pentru derularea în condiții optime a manifestărilor ocazionate de celebrarea, în Ploiești, a Zilei Naționale a României, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Prahova anunță că, astăzi, agenții rutieri vor institui restricții de trafic, în intervalul orar 9.00 – 12.00, pe Bulevardul Republicii, între Piața Eroilor (sensul giratoriu de la Catedrală) și Piața Mihai Viteazul (sensul giratoriu din zona Caraiman), pe axul central și artera de lângă Parcul Mihai Viteazul. În acest context, traficul rutier se va desfășura pe strada Gheorghe Doja (toate benzile) și pe sensul către sud al Bulevardului Republicii, respectiv artera dinspre Școala Generală ”Sf. Vasile”.
De asemenea, în intervalul 18 – 18.30, polițiștii Biroului Rutier Ploiești vor institui măsuri de siguranță a traficului pentru derularea unui marș cu torţe, organizat de către reprezentanți ai Armatei, pornind de la Palatul Administrativ, prin Piața Eroilor, pe Bulevardul Republicii, respectiv artera de lângă Parcul Mihai Viteazul, până la monumentul domnitorului Mihai Viteazul.
IPJ Prahova mai precizează și faptul că, în funcție de situația din teren, agenții rutieri ar putea dispune adaptarea măsurilor de siguranță a traficului, în funcție de evoluția situației operative.