V. S.

Potrivit unui comunicat al Poliției Rutiere Prahova, ieri, din cauza numărului mare de autovehicule, pe tronsonul DN 1 Ploiești – Brașov, pe sensul de urcare, traficul rutier se desfășura îngreunat în zona localităților prahovene Comarnic și Bușteni.
La Comarnic, de exemplu, la ora 12, coloana de autovehicule în mișcare s-a format între kilometrii 101 și 107, iar la Bușteni, pe tronsonul kilometric 129 – 131.

16-b-1-dec
În contextul în care în această perioadă a minivacanței de 1 Decembrie sunt așteptate valori ridicate de trafic pe același tronson, poliția prahoveană recomandă șoferilor prudență și să manifeste disciplină în trafic. Și, nu în ultimul rând, să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți pe teren. Reamintim că, din dispoziția conducerii Poliției Române, pentru monitorizarea traficului de pe Valea Prahovei, au fost afectate inclusiv elicoptere de la Inspectoratul General al Aviației Române.
Unul dintre șoferii blocați în traficul infernal înregistrat, ieri, pe DN1, pe sensul de urcare spre Brașov, Ciprian S. din Câmpina, a relatat pentru ziarul Prahova că de la Cornu și până la Comarnic a reușit “performanța” de a parcurge drumul în circa o oră!
“Așa se circulă spre Valea Prahovei… Multă sănătate, domnilor miniștri!”, a precizat tânărul blocat în șirul de autoturisme care se întindea pe mai bine de un kilometru, la ieșirea din Cornu spre Valea Prahovei. În zona orașului Bușteni, se circula similar, bară la bară, șoferii aflați în trafic fiind nevoiți să se înarmeze cu multă răbdare în drumul lor spre destinația finală.