Jucătorii echipei Petrolul au încheiat sezonul cu o victorie împotriva celor de la Unirea Teleajen, în Cupa României, meciul jucat sâmbătă fiind unul în care printre adversarii elevilor lui Octavian Grigore s-au aflat membri ai galeriei „lupilor galbeni”, echipa din Teleajen fiind una în care se regăsesc lideri ai peluzei petroliste. Duminică, jucătorii au fost invitaţi la o petrecere organizată de suporteri, la final de sezon, la cârciuma cunoscută drept „La Pomul Verde” pentru fotbalişti fiind sacrificat un porc!

Păuleştiul – 5 goluri în prelungiri!

Deţinătoare a trofeului Cupei României – faza judeţeană, CS Păuleşti a avut parte de un meci dificil, în timp regulamentar, la CS Brazi Negoieşti, cea mai bună echipă din întrecerile judeţene – ca linie de clasament, echipa din Brazi chinuind, la propriu, mult mai valoroasa sa adversară. Chiar dacă a condus cu 2-0, formaţia Păuleşti s-a văzut „întoarsă” pe tabelă, în partea secundă, când echipa din Brazi a condus cu 3-2 pentru o scurtă perioadă. Golgheterul Andrei Ciobanu a adus egalarea, apoi, în prelungiri, a fost „măcel” în poarta gazdelor, acelaşi Ciobanu marcând încă trei goluri, dintr-un total de cinci bifate de el în acest meci, iar Laurenţiu Dumitru a reuşit şi el o „dublă”, ducând scorul la 8-3 pentru echipa din Liga A, una dintre explicaţiile dezastrului din prelugiri fiind şi eliminarea unuia dintre jucătorii importanţi ai gazdelor – Sorinel Negoiţă!

Ceptura nu a vrut să se califice!

Una dintre echipele din Liga A Prahova, care a „renunţat la Cupă”, pur şi simplu, a fost CS Ceptura, care s-a prezentat cu juniorii la Olari, pierzând cu 5-0! Asta chiar dacă, potrivit calculelor hârtiei, echipa din Olari (locul 10 în seria Mizil – Liga B Prahova, cu doar 13 puncte strânse în 12 meciuri disputate în campionat) nu avea mari şanse la calificare. Cum Ceptura nici măcar nu şi-a anunţat jucătorii importanţi să se prezinte la meci, mergând la Olari şi fără antrenorul Ciprian Pura, Speranţa rămâne singura echipă de acest eşalon care continuă întrecerea în Cupă!