Un contract de 20833,33 ron este disponibil din partea Primăriei Ploieşti pentru firma care doreşte să evalueze cele 6 mărci ale „Petrolului”, pe care autoritatea locală le-a primit gratuit acum ceva timp!
Primăria vrea să facă bani din numele Petrolul, până în 13 decembrie fiind termenul în care firmele care au ca obiect de activitate astfel de evaluări (care or fi ele, să poată „pune preţ” pe însemnele simbol ale fotbalului ploieştean?) trebuie să prezinte oferta, urmând apoi să „treacă la treabă”.
Rămân de văzut apoi… licitaţia şi, mai ales, condiţiile în care se va putea licita pentru aceste mărci, Primăria specificând clar în „caietul de sarcini” că vrea bani pe de urma transmiterii dreptului de folosinţă a mărcilor FC PETROLUL PLOIEŞTI, FOTBAL CLUB PETROLUL, FC PETROLUL PLOIEŞTI 1924, PETROLUL PLOIEŞTI, PETROLUL 52 ŞI PETROLUL 95, pe o perioadă de 1-5 ani!
Termenul de execuţie a „lucrării” (evaluarea mărcilor) este de 3 luni, ceea ce înseamnă că toate „promisiunile” privind acordarea mărcilor, pentru acest an competiţional măcar, către singura echipă care poate emite pretenţii, în acest moment, liderul Ligii A Prahova – Petrolul 52 – au fost doar… „diversiuni”!
Până atunci, „tradiţia fotbalistică” realizată de atâtea generaţii de fotbalişti se va afla în… „seif primar, cabinet Primar”, la o valoare „de inventar” de 14.580 ron (6 mărci, mai sus amintite x 2430 ron)!