petrol-95-82-b
Juniorii F ai clubului Petrolul ’95 Ploiești – câştigători ai întrecerii judeţene, au ratat prezența în faza finală al Memorialului “Gheorghe Ola”, după turneul semifinal desfăşurat în judeţul Argeş. Din păcate, cadoul perfect care ar fi fost reprezentat de calificare, acum în preajma sărbătorilor de iarnă, nu a putut fi “bifat”, formația pregătită de Gabriel Lefter fiind nevoită să se oprească în etapa de zonă a întrecerii, după ce a terminat pe locul 3 turneul găzduit de Bradu.
Cu o “linie de clasament” cu o victorie, un egal și două înfrângeri, echipa ploieşteană a punctat mai mult la impresia artistică, dar asta nu a adus şi calificarea, micuţii fotbalişti ploieşteni acuzând şi lipsa şansei, în mai multe momente ale competiţiei. “Momentul de cumpănă” a fost reprezentat de întâlnirea cu echipa gazdă, a treia din competiţie pentru jucătorii noştri, când, după 1-0 pentru elevii lui Gabi Lefter, FC Argeş a întors rezultatul, la capătul unui meci cu foarte multe avertismente acordate jucătorilor ploieşteni (5 – un număr foarte mare pentru o competiţie de juniori) şi cu eliminarea antrenorului nostru.
La turneul găzduit de sala de sport din comuna Bradu, judeţul Argeş, la sfârşitul săptămânii trecute, au participat campioanele judeţelor Argeş ( FC Argeş Piteşti ), Teleorman ( CS Unirea Petrolul Videle ), Dâmboviţa ( CS Kinder Târgovişte ), Buzău ( CS Viitorul Buzău ) şi Prahova ( CS Petrolul ‘95 Ploieşti ).
Rezultatele înregistrate de clubul ploieştean la turneul zonal al Memorialului „Gheorghe Ola” au fost următoarele:
CS Unirea Petrolul Videle – Petrolul ‘95 Ploieşti 4 – 4 (3 – 1)
Pentru ploieşteni au marcat : Ianis Spiridon (2), Vlad Stancovici şi Andrei Sora.
Petrolul ‘95 Ploieşti – CS Viitorul Buzău 5-0 (2 – 0)
Au marcat : Ianis Spiridon (2), Vlad Stancovici (2) şi Andrei Sora.
AFC Argeș Pitești 1953 – CS Petrolul ‘95 Ploieşti 2 – 1 (0 – 1)
Pentru ploieşteni a marcat, în min 3, Vlad Stancovici
CS Kinder Târgovişte – CS Petrolul ‘95 Ploieşti 3 – 2 (1 – 2)
Pentru ploiesteni a marcat Vlad Stancovici (2)
Antrenorul Gabriel Lefter a deplasat la Bradu următorul lot de jucători: Dragoş Măcelaru – portar ; Ştefan Angelescu , Vlad Stancovici (cu 6 goluri, golgeterul echipei noastre), Rareş Iliescu, Ianis Spiridon, Andrei Sora, Denis Vrânceanu, Robert Manghiniţă, Eduard Gogonea şi Patrik Burburan – jucători de câmp.