Începând de astăzi și până pe 2 ianuarie 2017, pentru adaptarea capacităţii de transport la solicitările publicului cu prilejul Sărbătorilor de Iarnă, trenurile care circulă pe cele mai solicitate rute din Bucureşti spre Craiova, Arad, Satu Mare, Vatra Dornei, Suceava, Iași, Timișoara Nord, Brașov, Sibiu, Cluj Napoca, Constanța vor fi suplimentate cu vagoane clasă, vagoane de dormit şi cuşete, a anunțat CFR Călători. Având în vedere cererea mare din perioada sărbătorilor, reprezentanții companiei le recomandă pasagerilor să achiziționeze din timp biletele, în special pentru trenurile de lung parcurs care au în compunere vagoane de dormit și cușetă. Acestea pot fi cumpărate atât de la agenții, cât și online – de pe site-ul www.cfrcalatori.ro, cu o reducere suplimentară de 5 %.
La verificarea în tren a biletelor cumpărate de pe Internet este necesară doar prezentarea id-ului de bilet primit pe e-mail. În prezent, peste 130 de trenuri InterRegio au tarife mai mici, aferente rangului de tren Regio, atât la bilete cât şi la abonamente.
În plus, la unele trenuri InterRegio de pe rutele Bucureşti –Galaţi, Galaţi – Buzău, Braşov – Iaşi, Oradea – Cluj-Napoca, Cluj-Napoca – Salonta şi retur, preţurile biletelor de clasa a 2-a, la tarif întreg (adult şi copil), sunt reduse procentual cu 10% – 35%. Reprezentanții CFR Călători au mai anunțat că în zilele de 25, 26 decembrie, 1 şi 2 ianuarie toate agenţiile de voiaj CFR Călători vor fi închise, cu excepția agențiilor Iulius Mall din Iași, Carrefour şi Titan din Bucureşti. Acestea vor fi deschise conform programului centrelor comerciale: Iulius Mall Iași, Carrefour Colentina şi Galeriile Comerciale Titan.
Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii pot consulta pagina de internet a companiei www.cfrcălători.ro, pot apela numerele de telefon 021/9521 sau se pot adresa personalului din stații.