Ca la fiecare început de an, speranţele “de mai bine” sunt normale, justificate prin prisma optimismului care ne caracterizează, în primul rând.
Pe ce ne bazăm, în cazul sportului ploieştean? Pe o infrastructură bună, cu care nu se poate mândri orice oraş din România, lucru foarte important, pentru că la Ploieşti sunt funcţionale stadionul “Ilie Oană”, Hipodromul şi Sala “Olimpia”, chiar dacă gestionarea lor, exploatarea lor, nu este cel mai simplu lucru, şi din cauza faptului că sunt foarte multe greşeli de management la mijloc. Dar, e bine că ai pe ce “construi”, cum se spune.
Când vine vorba despre aceste “construcţii sportive”, optimismul din noi spune că 2017 va fi un an mai bun, din simplul motiv că mai prost ca 2016 nu poate fi! Rămâne ca persoanele care au în puterea lor să facă ceva pentru sport să se apuce de treabă, efectiv, pentru că amânările şi “pasele” cu responsabilitatea, care se dau când vine vorba despre sport, nu pot dura la infinit!
Aşa că să sperăm că poate se schimbă ceva în bine, la Clubul Sportiv Municipal, în primul rând, şi în situaţia mărcilor “Petrolul”, ca obiective imediate, luna februarie fiind un fel de “deadline” pentru a se face primii paşi spre o normalitate necesară!