Imediat după ce antrenorul Mihai Dinu a ales să plece în Palestina, pentru a profesa la o academie de fotbal din zona arabă, unul dintre jucătorii transferaţi de acesta la CS Cornu, totodată şi bun prieten al său, a părăsit echipa prahoveană din Liga A.
Este vorba despre fundașul Dan Gelu Ignat (30 de ani) care a jucat pentru Cornu într-un singur meci în tur (cel cu Unirea Cocorăştii Colţ), fiind accidentat apoi o perioadă, care a fost şi coleg la cursurile pentru obţinerea licenţei “UEFA B” cu antrenorul Dinu. Acesta, fost jucător în Iordania şi Oman, dar şi la echipe din ţara noastră precum Farul, Viitorul, CF Brăila, FC Olt și CS Turnu Severin, a prins un transfer în India, mai precis la clubul Shillong Lajong, formație din primul eşalon indian, recunoscut de federaţia respectivă (un alt campionat din care adună la start foarte multe vedete – Superliga – nu este recunoscut de FIFA şi Federaţia din India).
Transferul lui Ignat la Shillong, unde a semnat pentru 6 luni, s-a făcut cu doar câteva zile înainte de startul sezonului în India, când fostul jucător de la Cornu va “schimba” adversarele de sub tutela AJF Prahova cu formaţii precum Bengaluru, Mohun Bagan şi Minerva Punjab.
„Dan este un jucător profesionist, care a evoluat în diferite ligi. Avem nevoie de experienţă în apărare, iar Dan aduce acest lucru echipei”, a declarat noul antrenor al jucătorului plecat “liber” de la Cornu – Thangboi Singto.