Marcel Marin, Bogdan Chitic

În cadrul Comisiei Judeţene de Arbitri „Dr. Emil Vlaiculescu” – Prahova, în afara băieţilor activează şi mai multe reprezentante ale sexului frumos, atât în rolul de central, cât şi în cel de asistent. La deja clasicul banchet de final de an le-am regăsit pe Cristina Părăluţă, Bianca Giuran, Diana Florea şi Mădălina Crăciun, arbitre de Liga a III-a şi Liga A Prahova, din acelaşi lot mai făcând parte Iulia Mirică şi Cristina Pităr, care nu au putut onora, însă, invitaţia organizatorilor.

femininia05-bPe meleaguri străine, mai precis în Dubai (Emiratele Arabe Unite) activează şi Roxana Bănăseanu, fostă arbitră la nivelul celui de-al II-lea eşalon, acolo unde aceasta îmbină activitatea profesională (fiind angajată la compania aeriană Fly Dubai) cu activitatea sportivă. Roxana a plecat din ţară în 2015, reuşind până în momentul de faţă să îmbine cu brio cele două pasiuni ale sale, zborul şi arbitrajul.
O altă componentă a lotului prahovean de arbitri, Ioana Golea, a revenit la comisia din Bucureşti, iar din primăvară s-ar putea întoarce campioana de la popice, legitimată la CS Conpet Ploieşti, Alice Vasile, care, de curând, a îmbrăţişat meseria de poliţist rutier.