De câteva zile se tot „ţes scenarii” cu privire la o aşa zisă solicitare a „politicului” prahovean ca eventuala cedare a mărcilor de primărie către Petrolul 52 să fie „însoţită”, la pachet, cu un reprezentant al primei categorii în „interiorul” clubului!
Din start, orice astfel de „strategie”, dacă este reală, trebuie amendată! Politicul prahovean trebuie să dea mărcile celor de la Petrolul 52 pentru că sunt singurii care se numesc Petrolul, joacă pe „Ilie Oană”, au recunoaşterea suporterilor, sunt „curaţi” şi au solicitat aceste însemne! Politicul trebuie să sprijine, necondiţionat, orice lucru normal, susţinut de „vocea poporului”, mai ales atunci când această susţinere nu presupune cheltuirea unor bani din buget!
Pentru un lucru normal, care trebuia să se întâmple de mult, se tot caută „poveşti”, care să justifice amânările, întârzierile, etc! Este o miză neînţeleasă, care, de fapt, arată cât de puţină „mândrie” au aceşti oameni! Sportul, fotbalul, făcut cinstit, trebuie ajutat atât timp cât reprezintă cu onoare oraşul şi, mai ales, numele de Petrolul! Fără condiţii!