F.T.

Ieri, un grav accident rutier a avut loc în zona Mănăstirii Suzana – satul Cheia, în urma căruia două persoane au murit, iar alte două au fost grav rănite. Pentru o femeie de 55 de ani, a fost solicitat elicopterul SMURD, care a preluat victima și a dus-o la un spital din București.
Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Prahova, se pare că tragedia a avut loc ca urmare a tamponării dintre un autoturism, care se deplasa dinspre Brașov spre Ploiești, și o dubă, care venea din sensul opus.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Șerban Cantacuzino”, Raluca Vasiloaie, a precizat că la locul accidentului au fost mobilizate trei ambulanțe SMURD și două autospeciale ale pompierilor. Însă, din nefericire, cu toate eforturile personalului medical, pentru două dintre persoanele implicate în accident – o femeie în vârsă de 55 de ani și un bărbat, în vârstă de 48 de ani – nu s-a mai putut face nimic, acestea decedând în urma mutiplelor traumatisme suferite.
De asemenea, în afara femeii transportate cu elicopterul în Capitală, un bărbat în vârstă de 57 de ani a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.
Cauzele accidentului urmează să fie stabilite de către polițiștii rutieri.