Marcel Marin

Viitorul Proviţa a “spart gheaţa” cu primul amical din 2017, câştigând meciul cu Sportul Câmpina, scor 4-3, după ce, la pauză, câmpinenii aveau avantaj pe tabelă! Cele două combatante nu au ratat o poză comună, testele amicale fiind de-abia la început pentru ambele grupări. De fapt, pentru cei din Câmpina a fost cel de-al doilea amical, anterior aceştia câştigând un alt joc de verificare cu Unirea Călineşti, scor 3-0, care poate fi considerat, foarte probabil, primul de acest gen din noul an al echipelor prahovene.

Echipă nouă, de ziua lui

Ultimele zile au adus şi noutăţi în loturile de jucători ale echipelor din Liga A Prahova, anunţata retragere a celor de la AS Tufeni, chiar dacă nu este concretizată oficial, la AJF, făcându-i pe jucătorii echipei din Băicoi să-şi caute alte angajamente.

Alexandru Stefan
Astfel, fundaşul Alexandru Ştefan (foto) a fost anunţat de către CSO Vălenii de Munte drept primul transfer realizat al iernii, mutarea venind pentru tânărul jucător chiar la împlinirea vârstei de 23 de ani!
Tot de la Tufeni a plecat şi mijlocaşul Bogdan Anghel, care a semnat cu CS Băneşti Urleta, aceasta din urmă fiind una dintre cele mai active grupări pe piaţa transferurilor judeţene.

Încă un „pericol de retragere”

Liga A Prahova ar mai putea avea o problemă, ultima clasată, Unirea Cocorăştii Colţ, fiind şi ea în pericol, prezenţa în partea a doua a sezonului fiind incertă, la acest moment. Motivul – pierderea finanţării din partea comunităţii locale, lipsa sprijinului de la primărie fiind “sinonimă” cu imposibilitatea de a continua campionatul.