Marian Dima

Cu câteva zile înaintea cantonamentului centralizat, care începe luni, la Casa Seciu, pentru echipa din Liga a IIII-a, Petrolistul Boldeşti, problemele acute de efectiv, numerice, în primul rând, par să se fi mai rezolvat, odată cu antamarea primilor jucători noi.
Cele mai importante achiziţii ale iernii, până acum, vin din Liga A Prahova, de unde antrenorul Marian Ilie a luat, deja, doi jucători cu experienţă în fotbalul judeţean, care au mai cochetat cu Liga a III-a, în trecut. Este vorba despre apărătorul de bandă Lucian Zecheru (ultima dată la CS Băneşti) şi de mijlocaşul Andrei Paraschivoiu (CSO Plopeni), fotbalişti în privinţa cărora totul este clar, actele fiind semnate.

ParaschivoiuDe asemenea, Marian Ilie a testat şi doi portari, Gabriel Creţu (ex Berceni, Automatica Bucureşti, fost junior la Rapid), precum şi Mihai Vanghele, acesta din urmă aparţinând de Petrolul, care s-a şi prezentat de altfel la reunirea echipei lui Tavi Grigore, la primul antrenament al iernii. După ce i-a văzut pe cei doi, Ilie a decis să-l oprească pentru cantonament pe Vanghele, până luni, când va începe stagiul centralizat, fiind speranţe că se va mai rezolva măcar încă un transfer. Primul amical al „Boldeştinei” este programat sâmbăta viitoare, cu CS Păuleşti (echipă care astăzi începe seria partidelor de pregătire cu un amical „cu cotă”, în deplasare, la CS Afumaţi, echipă de eşalon secund, joc programat pe teren sintetic, în Bucureşti), stagiul de la Seciu urmând să se încheie pe 1 februarie.