• Tusea, expectoraţia, senzaţia de sufocare sunt semne că plămânul e în suferinţă. Nu le ignoraţi, căci poate fi cancer, bronşită cronică obstructivă, astm sau alte infecţii respiratorii, potrivit doctorulzilei.ro.
  • Este adevărat că zahărul este indispensabil organismului, dar acesta este, de fapt, glucoza, şi nu cel rafinat cum este zaharoza. Glucoza este unul dintre carburanţii organismului, dar nu e singurul. Şi proteinele şi lipidele sunt surse de energie. Cele mai nocive sunt zaharurile industriale. În prima etapă ele trebuie înlocuite cu cele naturale, cum sunt mierea, siropul de agave sau de arţar. Înlocuitorii de zahăr trebuie evitaţi, fiindcă nu sunt naturali. Fructoza care se găseşte în fructe şi miere este benefică. În plus, fructele conţin şi fibre şi nutrienţi, uneori chiar proteine, care limitează creşterile bruşte ale glicemiei, care apar în cazul zaharurilor industriale, potrivit Libertatea.
  • Dacă vă simţiţi extrem de demoralizaţi în ultima vreme, fără niciun motiv, atunci aţi putea suferi de depresie. Astăzi, depresia a devenit o boală comună, deoarece majoritatea dintre noi cunosc pe cineva care s-a confruntat sau se confruntă cu ea. Unele dintre cele mai comune cauze ale depresiei sunt stilul de viaţă dezordonat, presiunea de la locul de muncă, obiceiurile nesănătoase, relaţiile disfuncţionale, dezechilibrele chimice din creier, ereditatea etc. Depresia este o afecţiune în care victima suferă de un sentiment extrem de tristeţe şi disperare şi poate fi tratată cu sesiuni intensive de terapie cognitivă, psihanaliză şi medicamente prescrise, potrivit Click
    pentru femei.