Antrenorul echipei Petrolul 52 şi-a împărţit în două efectivul de jucători, sâmbătă, titularii obişnuiţi ai echipei din Liga A Prahova având în program un “circuit” de pregătire fizică, la Sala Sporturilor “Olimpia”, în timp ce rezervele echipei ploieştene, juniorii şi câţiva jucători aflaţi “în probe” au mers la Pleaşa pentru a disputa un meci amical, contra celor de la Unirea Urlaţi.
A fost doar un 0-0, terenul greu, plin de zăpadă făcând ca niciuna dintre echipe să nu “spargă gheaţa”. Desigur, nu doar terenul trebuie invocat, Petrolul jucând cu o echipă foarte tânără, faţă de “nivelul” din Liga A la capitolul vârstă. Cum însă, la meciul de baraj din vară, pentru promovarea în Liga a III-a, unde Petrolul speră să ajungă, este obligatorie, deocamdată, prezenţa a trei jucători “under 18”, testul a fost unul util, cel puţin din acest punct de vedere!
Octavian Grigore a folosit un prim „11” alcătuit din Niţache – Olaru, Negoiţă, Crăciun, Al. Radu – Oae – D. Iancu, Ursu, Carlos, Pătraşcu – Jipa, pentru ca, după pauză, să mai intre Chiş – D. Panait, Pârvu, Niţescu, Fl. Ghiţă, Velisar.
Pentru tot lotul “lupilor”, de această data, urmează sâmbătă, de la ora 13.00, un joc de verificare mult mai bine cotat, Petrolul urmând să întâlnească divizionara secundă Dacia Brăila, într-un meci ce se doreşte a se disputa pe terenul sintetic din incinta Parcului Municipal Vest.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentDin culise
Articolul următorSeria victoriilor continuă