•  Există metode simple şi ieftine de albire a dinţilor. De exemplu, frecarea dinţilor cu coaja unei banane timp de 2 minute. Puteţi repeta tratamentul de câte ori este nevoie până ajungeţi la albul dorit. De asemenea, căpşunile şi bicarbonatul de sodiu au acelaşi efect. Zdrobiţi fructele şi adăugaţi puţin bicarbonat până realizaţi o pastă. Întindeţi-o pe dinţi şi staţi aşa 5 minute, după care clătiţi-vă şi spălaţi-vă pe dinţi normal. Dacă aţi cumpărat o pastă de dinţi pentru albire şi nu vedeţi niciun efect încercaţi să o lăsaţi 2-3 minute să acţioneze, apoi clătiţi gura bine, scrie Libertatea.
  • Ginsengul şi armurariul sunt cunoscute pentru faptul că stimulează metabolismul. Dintre ele, armurariul detoxifică ficatul şi susţine eliminarea toxinelor. Asemenea armurariului, oregano stimulează corpul să elimine toxinele şi, în plus, sporeşte nivelul de serotonină, aşa-numitul hormon al fericirii, ceea ce aduce o stare de bine de care avem nevoie pe parcursul unei diete de slăbit. Pentru a elimina stresul, mai ales cel creat de privarea de a mânca anumite alimente, beţi ceai de mentă, potrivit Click.
  • Dacă aţi avut întotdeauna o amigdală mai mare decât cealaltă, nu este cazul să vă îngrijoraţi, pentru că nu e nimic în neregulă. Problema intervine în momentul în care discrepanţa dintre cele două amigdale este nouă, însoţită de durere, disconfort sau iritaţii. În acest caz, specialiştii sunt de părere că există afecţiuni care ar putea să vă pună probleme! De exemplu, numite şi amigdaliti, pietrele la amigdale sunt reprezentate de depozite mici de calciu aflate la suprafaţă sau în crăpături ale amigdalelor, potrivit divahair.ro.