Cine s-a uitat aseară la meciul FCSB-ului cu polonezii de la Wisla nu poate uita cum a dat, un aşa zis arbitru, un penalti pentru români, inventând pur şi simplu un contact în careu, pentru a-şi „face numărul”! Nu a mai fost vorba despre conaţionali de-ai noştri, de această dată, deşi se spune că „reţeaua dâmboviţeană” ar fi mult mai mare decât ceea ce s-a „desconspirat prin presă”, şi că aproape 20 de fluieraşi – mai mult sau mai puţin „amatori” – din judeţul vecin au fost implicaţi în circul din amicale.
Ieri, Alibec s-a făcut că trage la poartă, de la 11 metri, iar arbitrul central „de conjunctură” s-a făcut că nu vede că erau vreo 10 jucători în „careul mare”, lăsând jocul să „curgă”, fără repetarea loviturii de pedeapsă!
Fotbalul românesc, sărac şi amărât cum este acum, clar va constitui o „sursă” de astfel de probleme şi, 100%, vom vedea şi în campionatele oficiale tot felul de ciudăţenii! Ar fi o idee, poate, ca FRF să solicite scoaterea meciurilor din ţara noastră de pe lista de oferte a caselor de pariuri?