Este clar că potenţiala trecere a mărcilor „Petrolul” măcar sub formă de împrumut, pe o perioadă oarecare, la actuala grupare care reprezintă „spiritul fotbalului ploieştean” – Petrolul 52, nu se va face nici luna aceasta. Ca într-un scenariu absurd în care, tot timpul, termenul de „luna viitoare” este cel mai prezent, şi de data aceasta, când se apropia „scadenţa” au apărut diverse piedici „legale” pentru că la noi aşa se lucrează – legal şi numai legal!
De data aceasta se spune că a fost o „glumă” termenul anunţat, deşi unele voci susţin că ne vom distra copios, curând, pe această temă a „seriozităţii cu care se glumeşte”. Vom avea timp să revenim…
Concluzia este că Primăria Ploieşti a luat gratuit de la Via Insolv nişte mărci mai uşor şi mai simplu decât este dispusă (pregătită) să le cedeze unora care chiar nu au dormit nopţile ca să facă fotbal, ca să existe numele de Petrolul, în continuare!
De frica „legii”, cei din primărie găsesc explicaţii… Tot timpul, „până luna viitoare”, când sigur se rezolvă totul. Mai ales că, în ritmul acesta, se apropie şi 1 aprilie!