•  Aţi încercat toate dietele de care aţi auzit, de la cele fanteziste, care vă promit să slăbiţi 10 kilograme în 7 zile, până la cele mai realiste, care vă propun să slabiţi în două, trei până la 12 luni. Totuşi, nimic nu pare să dea rezultate. Care ar putea fi cauza? Săriţi peste micul dejun. În încercarea de a mânca cât mai puţin sau poate pentru că mereu sunteţi pe fugă dimineaţa, săriţi de cele mai multe ori peste micul dejun. V-aţi gândit că o masă în minus este un plus pentru dietă? Greşit! Specialiştii în nutriţie susţin că aceia care iau cu regularitate prima masă imediat după ce s-au trezit mănâncă mai puţin peste zi. De altfel, cercetătorii de la Colegiul din Londra au ajuns la concluzia că persoanele care sar peste masa de dimineaţă slăbesc mult mai greu decât cei care iau zilnic micul dejun, scrie Click.
  •  Albirea dinţilor este una dintre procedurile medicale la care tot mai mulţi români apelează în ultima vreme, în căutarea zâmbetului perfect. Este, însă, sănătos să se apeleze la albirea lor? Părerile stomatologilor sunt împărţite. „În ultimul an, numărul românilor care trec pragul cabinetului stomatologic şi solicită o astfel de procedură este în creştere. Folosim o metodă de albire foarte modernă, cu un spectru larg în ceea ce priveşte diferite concentraţii de substanţă de albire (peroxid de hidrogen 6-25%) şi intensităţi diferite (low – medium – high). De regulă, aceasta nu afectează smalţul dinţilor şi este o procedură safe”, susţine stomatologul Bianca Ivanciovici, citată de Unica.
  •  Nu există om în ziua de azi care să nu sufere de ceva, pe care să nu îl doară ceva. Fie că vorbim de dureri de picioare, de articulaţii sau de spate, acestea sunt prezente în viaţa noastră de zi cu zi şi de cele mai multe ori, sunt chiar exacerbate de stresul zilnic cu care ne confruntăm. Pe lângă masaje sau medicamente de subminare a durerii, specialiştii mai recomandă o metodă inedită şi mult mai eficientă: hipnoza. În opinia hipnoterapeutului Eugen Popa, preşedintele Asociaţiei Române de Hipnoză, durerea în sine este un element esenţial în supravieţuirea umană şi mai ales în cazul durerilor cronice, acestea necesită o rezolvare mult mai profundă şi nu doar una superficială, prin medicamente, potrivit doctorulzilei.ro