Prima rundă din returul Ligii a III-a a adus, pentru „satelitul” Astrei, un duel foarte interesant, contra celor de la Viitorul II, echipa secundă a clubului deţinut de Gheorghe Hagi prezentându-se ieri la Ploieşti cu majoritatea jucătorilor care au participat la competiţia UEFA Youth league, unde Viitorul a pierdut în faţa celor de la FC Porto.
Pe stadionul „Astra”, din Cartierul „9 Mai”, elevii lui Marius Măldărăşanu, Florentin Rădulescu şi Laurenţiu Costache au remizat, scor 2-2, la capătul unui joc extrem de spectaculos, mult peste nivelul celui de-al treilea eşalon, asta după ce, în debutul părţii secunde, au avut un avantaj de două goluri pe tabelă. Reuşitele formaţiei satelit a campioanei Astra au fost semnate de Romario Moise (39, 47), în vreme ce pentru gruparea din Ovidiu a punctat Cristian Ene (57, 58). De menţionat că Astra a încheiat jocul în 9 oameni de câmp, Pahonţu (67) fiind eliminat după ce a încasat două cartonaşe galbene în doar şapte minute.

Astăzi, Boldeşti – Slobozia!

A doua divizionară C a judeţului, Petrolistul Boldeşti va intra şi ea „în pâine”, astăzi, de la orele 15,00, când pe arena „Viorel Mateianu” este programat meciul cu Unirea Slobozia. Aflată într-o situaţie destul de delicată în clasament, pentru „Boldeştina” orice punct este bine-venit, disputa cu Unirea Slobozia nefiind însă deloc simplă, ialomiţenii fiind o grupare solidă şi cu pretenţii, în timp ce gazdele au probleme improtante de lot, Daniel Petre, Tudorie şi Alexandru Puchea fiind incerţi, în condiţiile în care antrenorul Marian Ilie nu are, oricum, mai mult de 15 jucători pentru a alege primul unsprezece.
Pentru ialomiţeni, va fi a doua vizită în Prahova în mai puţin de trei săptămâni, de această dată „în interes de serviciu”, precedenta, din Parcul Municipal Vest, aducând un egal cu multe goluri, scor 3-3, în compania Petrolului, într-un meci de verificare. În tur, Unirea Slobozia s-a impus cu un categoric 3-0, administrându-le prahovenilor cea mai dură înfrângere din acest sezon, la chiar debutul în actualul sezon.