A.M.

Formația Direcția 5 și Alina Crișan, fostă membră a trupei ASIA, vor susține un concert la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploiești pe 31 martie, începând de la ora 19.00. Concertul face parte din turneul național “Love, Peace and Harmony”, în cadrul căruia sunt promovate piese aflate pe albumul cu același nume, lansat anul trecut, cu prilejul aniversării a 25 de ani de la înființarea trupei Direcția 5. Biletele la spectacol pot fi achiziționate de la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploiești și de pe site-ul www.bilet.ro, cu următoarele prețuri: 95 de lei – categoria I, 65 de lei categoria a II-a și 45 de lei – categoria a III-a. În cei 25 de ani de activitate, Direcția 5 a lansat peste 20 de albume și zeci de melodii, unele dintre acestea alături de nume cunoscute din muzica românească, precum Loredana Groza, Andreea Bănică, Paula Seling etc. Printre cele mai cunoscute piese ale formației sunt: ”Dacă ai ști”, ”Povestea noastră”, ”Obsesia”, ”Tot ce vrei”, ”Caut altceva”, ”Ai un loc” și ”O fată ca ea”. Trupa este formată din: Marian Ionescu (pian & chitară bas), Cristi Enache (voce), Marius Keseri (tobe), Nicu Damalan (chitară), Carmin Ionescu (chitară bas), Toni Șeicărescu (voce).

 

Spectacol cu prilejul Zilei Naționale a Greciei

Comunitatea Elenă din Prahova organizează astăzi, de la ora 19.00, la Filarmonica „Paul Constantinescu” din Ploiești, un spectacol prilejuit de sărbătorirea Zilei Naționale a Greciei. Acesta va fi susținut de Orchestra Filarmonicii „Paul Constantinescu”‚ din Ploiești, dirijată de Vlad Mateescu, și de ansamblurile de dansuri grecești „Asteria”, „Orfeas”, „Kymata”, „Hara” ale Uniunii Elene din România și Yannis Greek Live Band. Intrarea este liberă.

Mâine, la Sinaia, va avea loc primul Festival Coral Eleno-Român de muzică artistică și folk

V.S.

Șase ansambluri corale din țară și din Grecia, alături de invitați speciali, se vor reuni pentru a participa la primul Festival Coral Eleno-Român de muzică artistică și folk – Sinaia 2017, mâine, începând cu ora 16.30, în Sala Teatru a Casinoului din Sinaia. Festivalul, organizat sub patronajul Primăriei Sinaia, va aduce în atenția iubitorilor de muzică un spectacol oferit de Filarmonica din Ploiești – dirijor Vlad Mateescu, Corul Thermis – dirijor Elefteria Metaxa, Corul Dyonysiou Brașov – dirijor Doscas Hristache, Corul N. Raidestrou – dirijor Elefteria Metaxa, Corul Tagaradon – dirijor Elefteria Metaxa și Corul Conservatorul Lydian – dirijor Natasa Ignatiadou. Evenimentul va fi deschis de Natasa Ignatiadou, directorul Conservatorului din Thessaloniki. Potrivit reprezentanților Primăriei Sinaia, accesul publicului la acest eveniment va fi liber.