Petre Apostol

Reprezentanţii prahoveni de la ACS Kokki au confirmat la Campionatul Naţional de Karate, stilul wado-ryu, care s-a desfăşurat la Complexul Olimpic de la Izvorani. Cei 26 de sportivi din Cornu şi Proviţa de Jos, care au participat pentru clubul prahovean, au câştigat 36 de medalii în total la competiţia naţională.
Sportivii au participat la probele de kata și de kumite, individual și echipe, obţinând 9 medalii de aur (una la echipe, opt la individual), 9 medalii de argint (două la echipe, şapte la individual) și 18 medalii de bronz (patru la echipe, 14 la individual).
Antrenorul secţiei de karate de la ACS Kokki, Flavian Grădeanu, s-a arătat foarte mulţumit de performanţele elevilor săi, declarând: „Îi felicităm pe toți sportivii noștri, pe părinții lor care au fost alături de ei și îi susțin de fiecare dată și dorim să le transmitem că orice victorie trebuie să îi motiveze să devină mai buni, să se autodepășească și că eșecul nu înseamnă abandon, ci înseamnă un imbold de a continua și de a relua antrenamentele cu mai multă determinare!”.
De menţionat că această competiție a reprezentat şi un criteriu de selecție pentru lotul naţional care va reprezenta România la Campionatul European de Karate Wado-kai, care va avea loc în toamnă, în Sardinia (Italia).