F. T.

Teribiliști de doi bani ! Cam așa pot fi caracterizați cinci “șmecherași” care au semănat panică printre trecătorii din centrul Ploieștiului, în seara zilei de miercuri, 22 martie, în jurul orei 21,30.
Aroganți – cum stă în fire unora dintre tinerii frumoși și liberi ai zilelor noastre – indivizii, aflați într-un autoturism BMW, din dorința de a epata, au oprit în fața Catedralei, iar șoferul a întrebat trecătorii din zonă – în engleză, vezi Doamne! – încotro s-o ia pentru a ajunge la Bacău.
Nemulțumit de răspunsurile primite, un alt ocupant al autoturismului, care avea şi un turban pe cap !, a coborât geamul şi a început să bolborosească ceva în engleză, pentru ca, mai apoi, să tragă în aer cu un pistol-jucărie, cu capse. După care, mașina a demarat în trombă.
Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Prahova, Marian Popescu, poliția a fost alertată despre incident prin Numărul Unic “112”, iar o autospecială a pornit pe urmele teribiliștilor, care au fost blocați pe Strada Gheorghe Doja. Oamenii legii i-au încătușat pe teribiliști și i-au dus la audieri.
Marian Popescu ne-a mai precizat că indivizilor – cu vârstele cuprinse între 17 și 21 de ani (trei din Ploiești, unul din Strejnicu și unul din Bărcănești) le-a fost întocmit dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar şoferului i-a fost reţinut permisul, primind și o amendă de 580 de lei.
Și-or fi postat isprava pe Facebook?