CS Blejoi – CSO Tricolorul Breaza 1-0 (1-0)

Marcel Marin, Bogdan Chitic

Stadion: „Comunal”, Blejoi.
Spectatori: 200.
A marcat: Vl. Badea (10).

CS Blejoi: Ad. Gheorghe – Stoica, Iordache, Filip (cpt), Stanca – Ir. Dumitru (70 Rudaru), Enciu – Ruptureanu, Cr. Vasile (89 Sterie), Vl. Badea (75 M. Anghel) – Lambru (70 Fl. Badea). Antrenori: Răzvan Vlad şi Emil Coşieru
CSO Tricolorul Breaza: Jilavu (24 T. Ionescu) – Vancea, Dumbrărescu, Brânzea (cpt), Damian, Manta – Măd. Vişan (88 Calin), L. Georgescu, Muşea (60 Ad. Ilie), Duricu – Comnoiu (46 V. Urdea). Antrenor: Florin Stăncioiu.
Avertismente: Enciu (85) / Brânzea (62).
Au arbitrat: Bianca Giuran (Constanţa) – Louis Oprescu (Ploieşti) şi Daniel Leca (Brazi). Observator: Cătălin Popescu (Ploieşti).
Jucătorul meciului: Vlad Badea (CS Blejoi).

După înfrângerea categorică suferită, etapa trecută, pe „Ilie Oană”, CS Blejoi a abordat partida de pe teren propriu cu Tricolorul Breaza cu gândul de a şterge impresia lăsată la Ploieşti şi de a reintra în circuit, printr-o victorie cât mai clară, dar şi a unui joc pe măsură. Parţial, blejoienii au reuşit acest lucru, cele trei puncte rămânând în vestiarul gazdelor, dar pe fondul unui joc fără valenţe ofensive, care să reamintească de parcursul din prima parte a sezonului.
Meciul a început cu două ocazii bune ale brezenilor, care, în minutele 2 – şut Duricu în tranversală, şi 5 – Comnoiu, scăpat singur, şut peste poartă, au trecut pe lângă deschiderea scorului. Oarecum contrar cursului jocului, gazdele au dat lovitura în minutul 10, când Vl. Badea a executat un corner de pe partea dreaptă, portarul Jilavu a boxat până la acelaşi jucător blejoian, care a desenat o parabolă perfectă iar mingea a poposit în poartă, nu înainte de a întâlni bara din dreapta.
La jumătatea reprizei, blejoienii îşi puteau dubla avantajul, dar asistentul Daniel Leca a anulat golul înscris de amintitul Vl. Badea (21), după o lovitură liberă de la mare distanţă, la care Jilavu a avut din nou o intervenţie ezitantă.
Până la pauză, Ruptureanu a trecut şi el pe lângă gol (30), când a tras puţin alături, din şase metri, pentru ca, în actul secund (64), să izbească transversala la o minge respinsă de T. Ionescu (intrat între buturi), la şutul lui Lambru.
S-a încheiat, în cele din urmă, 1-0, o victorie la limită, dar muncită, pentru formaţia lui Răzvan Vlad, „urmele” lăsate de înfrângerea cu Petrolul fiind în continuare destul de proaspete în dreptul grupării blejoiene.