Astra 2, deşi este echipă neînvinsă în acest retur, se poate declara, totuşi, nemulţumită de numărul de puncte adunate, 5 din 9 posibile pe teren (deoarece se mai adaugă alte 3 câştigate la “masa verde”, cu Arsenal Malu). Asta pentru că, în partida cu Viitorul 2, elevii lui Marius Măldărăşanu au avut 2-0, dar au fost egalaţi, apoi, în deplasarea de la Olteniţa, din runda trecută, au condus cu 1-0 şi au ratat câteva ocazii clare, dar au terminat tot la egalitate, scor 1-1.
Astăzi, pe stadionul “9 Mai” din cartierul de Vest al Ploieştiului, “satelitul” Astrei primeşte vizita celor de la Axiopolis Cernavodă, meci în care, 100%, echipa gazdă este considerată favorită, prin prisma clasamentului, a celor arătate în acest retur, a confruntării directe din tur, unde tot Astra 2 s-a impus, cu 3-2.
Fără mari probleme de lot, Măldărăşanu având şansa de a alinia cam tot ceea ce are mai bun în acest moment la “echipa a doua”, Astra 2 speră să “lege” rezultatele pozitive în continuare, iar în acest meci, programat de la orele 15,00, doar obţinerea celor trei puncte intră în categoria “obiectivelor”.
“Am văzut echipa din Cernavodă, dacă jucăm ce ştim şi nu facem greşeli, avem prima şansă. Trebuie însă să fim atenţi, este un adversar imprevizibil, lucru pe care l-am văzut şi la Boldeşti, unde a revenit de la 1-0 pentru gazde şi a câştigat. Le-am spus jucătorilor acest lucru, le-am reamintit şi de meciul tur, unde am condus cu 3-0, apoi am tremurat pentru un punct, la 3-2, cei din Cernavodă ratând un penalty” – a spus Marius Măldărăşanu înaintea partidei cu Axiopolis.