Petre Apostol

După performanţele înregistrate la categoria copii 1, secţia de atletism de la Clubul Sportiv Şcolar Ploieşti şi-a mai trecut în palmares încă două rezultate notabile la categoria copii 2, în cadrul Campionatelor Naţionale de atletism în sală pentru copii, disputate la Bucureşti.
Elevii profesorilor Maria Andrei şi Florin Andrei au câştigat două medalii în concursul copiilor 2 (născuţi în 2006 şi 2007). În probele individuale, Gabriel Boboc a obţinut medalia de argint, sosind al doilea la 200 m, cu timpul de 30.23 secunde, la 44 de sutimi de primul loc, pe care s-a situat Matei Mihăilescu, de la Rapid Bucureşti. ATLETISM COPII B 80
Atletul vicecampion a mai contribuit la o medalie pentru clubul ploieştean, alături de colegii săi Luca Moisoiu, Adrian Neagu şi Teodor Datcu. Elevii profesorilor Maria Andrei şi Florin Andrei au urcat pe a treia treaptă a podiumului de premiere la proba de ştafetă 4×100 m, trecând linia de sosire cu timpul de 61.45 secunde, fiind la o singură sutime de echipa de pe locul al doilea, CSŞ 5 Bucureşti, în vreme ce învingătoare a fost LPS „Petrache Triscu” Craiova, cu 59.66 secunde.