Petre Apostol

Clubul Sportiv Telecom Slănic, condus de antrenorul Gheorghe Muşat, continuă să formeze sportivi spre atletismul de performanţă. La cea mai recentă ediţie a Campionatului Naţional de Atletism, în sală, pentru copii, disputată la Bucureşti, clubul prahovean a reuşit să obţină două medalii de aur.slanic 2 81
La categoria copii 1 (sportivi născuţi în 2004 şi 2005), pentru clubul din Slănic a punctat Mihăiţă Rusu, care şi-a adjudecat titlul naţional la proba de 1500 m. Elevul antrenorului Gheorghe Muşat a stabilit cel mai bun timp la respectiva probă, fiind cronometrat cu 4:43.87 minute, obţinând victoria cu un avantaj considerabil faţă de al doilea clasat, Nicuşor Chelariu (CS Botoşani), care a trecut linia de sosire în 5:03.82 minute.
Cealaltă medalie de aur din palmaresul clubului Telecom Slănic a fost cucerită de Dragoş Negoiţă, la categoria copii 2 (sportivi născuţi în 2006 şi 2007). Micuţul atlet prahovean a devenit campion naţional la proba de 600 m, cu timpul de 1:43.65 minute, devansându-i, pe podium, pe Lucian Ştefan (CSŞ Caransebeş, 1:45.84 minute), respectiv pe Andrei Dascăl (CSM Cluj Napoca, 1:48.79 minute).

Două medalii pentru CSM Ploieşti

Tot la campionatul de atletism pentru copii, pe podiumul de premiere au urcat şi două reprezentante de la CSM Ploieşti, secţie de care se ocupă antrenorii Augustin Iancu, Robert Munteanu şi Maria Sîrbu. Dintre micuţii sportivi ploieşteni, cea mai bună performanţă a fost obţinută de Teodora Iancu, fiica antrenorului Augustin Iancu, atletă care are legitimare şi cu CSŞ Ploieşti.slanic 3 81
Concurenta ploieşteană şi-a adjudecat medalia de argint la proba de săritura în înălţime, la categoria copii 1, cu o performanţă de 1.43 m, fiind devansată doar de Ingrid Manole (CSM Bucureşti), cu 1.61 m.
Pentru clubul ploieştean a mai punctat Sofia Cazacu, participantă la categoria cea mai mică de vârstă, copii 3 (sportivi născuţi în 2008 şi mai mici). Atleta de la CSM Ploieşti şi-a adjudecat medalia de bronz la proba de aruncare a greutăţii 1kg, cu 6.38 m, în urma Andreei Petrea (Şcoala Nr. 3 Adjud, 7.20 m), respectiv a Elenei Mirică (CSŞ 1 Constanţa, 6.73 m).
De remarcat faptul că reprezentanţii clubului ploieştean au mai fost de două ori aproape de medalii, clasându-se pe locul al patrulea la aruncarea greutăţii, prin Alexia Pîtiu, respectiv la proba de ştafetă 4×50 metri, în formula Radu Alexandru Creţu, Vlad Ioniţă, Denis Trandafir, Damian Păunescu.