Chiar dacă se vaită în mediul virtual de multele probleme pe care le are Clubul Sportiv Municipal Ploieşti, când vine vorba despre relaţia cu … bugetul Primăriei, directorul CSM-ului a avut „alt program” la şedinţa unde trebuia să-şi susţină punctul de vedere.
Astfel, probleme evidente care trebuie dezbătute, analizate, inclusiv din punct de vedere juridic, nu şi-au găsit nicio rezolvare în ultima şedinţă a Consiliului Local. Ba, mai mult, „cuiul lui Pepelea” – doamna economistă Nicoleta Crăciunoiu – a „blocat” şi alte fonduri dedicate organizării de competiţii sportive, a căror acordare este considerată ilegală, în respectiva şedinţă neexistând voci suficient de „vocale” şi bine „pregătite” încât să se susţină un punct de vedere al sportului, al CSM-ului!
Culmea, de la cea mai importantă întâlnire, pentru buget, a lipsit chiar directorul „numit” Cezărică Stoichiciu! Acum nu credem „zvonurile” că acesta ar fi participat la un concurs naţional de culturism şi fitness, desfăşurat la Târgu Mureş, mai ales că CSM-ul nu are o astfel de secţie şi doar pentru simplul motiv că închiriază un teren de sport de la cineva „din branşă” nu prea se justifică o astfel de „deplasare”. E treaba omului ce face în timpul lui (mai mult sau mai puţin liber), poate să îşi ia concediu când vrea el etc. Dar, dacă eşti un director „adevărat” … faci pe „naiba în patru” să obţii ceea ce crezi că meriţi, să te lupţi pentru propriul club, participi la şedinţe, citeşti legi, angajezi avocaţi etc., etc. Or, după cum se vede, la CSM, când e de „dezbatere”, pică totul pe alţii din CSM, cum sunt „Gusti” Iancu, familia Albu etc!