Unirea Urlați – Petrolul Ploiești 0-4 (0-0)

Stadion: “Parcul Belu” Urlați. Spectatori: circa 800. Marcatori: Stănescu (52, 63), Vintilă (65), Popescu (73).
Unirea Urlați: Marin – Condrea, N. Ghiță, Bălașa, Ilie (76 Petrea) – Moise, Șandru, Iancu (85 Bărbuceanu), Gheorghe (58 Bârsan) – Chelba, Bobeică. Antrenor: Nicolae Nuță.
Petrolul Ploiești: Marinică – Catană, Chiriță (76 Alecsandru), Prunescu, Velisar – Butufei (46 Vintilă) – N. Popescu, Cl. Tudor (cpt), Păun, I. Dumitrescu (39 D. Gheorghe) – Stănescu (79 Nițescu). Antrenor: Octavian Grigore.
Au arbitrat: Ionuț Neagu (Poienarii Apostoli) – Mihai Vizitiu și Luis Oprescu (ambii din Ploiești).
Observator AJF: Stelian Achimescu (Ploiești)
Jucătorul meciului: Stănescu (Petrolul)

Petrolul s-a chinuit o repriză, cu Unirea Urlaţi, codaşă în Liga A Prahova, nereuşind să facă o diferenţă confortabilă pe tabelă decât în partea secundă. “Dubla” lui Roland Stănescu, venită la timp, înainte de a se intra în “criză de timp”, a adus liniştea în tabăra petrolistă, până la urmă, în partea secundă, scorul căpătând proporţii “normale” dacă este să comparăm cota celor două echipe – Petrolul fiind cu câţiva “ani lumină” în faţa celor de la Unirea Urlaţi.
Vintilă şi Nini Popescu – în creştere de formă – au completat “tabloul” marcatorilor, Petrolul impunându-se cu 4-0, la capătul unui antrenament “util”, aşa cum este aproape sigur că va fi şi duelul cu CS Ceptura, din “Vinerea Mare” – următoarea etapă de la “judeţ” disputându-se pe 14 aprilie, cu menţiunea că galben-albaştrii vor să joace de la ora 18,00, o oră mai târziu decât “ora oficială”.

“Ce am promis, mă voi ţine de cuvânt” …

7-b… acesta a fost mesajul viitorului sponsor oficial al Petrolului care, până acum, a ajutat “benevol” astfel încât clubul să treacă peste dificultăţile financiare evidente, din iarnă. Mădălin Mihailovici (foto)– “omul de la Veolia”, a bifat şi prima deplasare la un meci din judeţ, mergând la Urlaţi, alături de Mircea Dridea şi Cristi Vlad, pentru a urmări partida cu Unirea. Cu puţin timp înainte ca să se anunţe oficial colaborarea cu firma mai sus amintită, care va deveni sponsorul principal al echipei Petrolul 52, Mihailovici a ţinut să vorbească şi cu jucătorii, trasmiţând un mesaj încurajator pentru viitorul echipei: “Ne vom ţine de cuvânt”!

Rezultatele etapei a XXI-a:

Petrolul Băicoi – Tricolorul Breaza4-0
CS Blejoi – Avântul Măneciu 4-0
Unirea Urlaţi – Petrolul Ploieşti 0-4
AFC Brebu – AFC Băneşti-Urleta 1-0
CS Măneşti C. Izvorului – CS Cornu3-0
CS Ceptura – Unirea C. Colţ 7-2
AS Tufeni Băicoi – CSO V. de Munte1-2
CS Păuleşti – CSO Plopeni 1-1