Cine credea că odată încheiată evaluarea mărcilor ”Petrolul”, vreo 6 la număr, va coincide cu rezolvarea situației acestora, mai are de așteptat. Și, sperăm, să nu se fi… înșelat !
Conform celor spuse de edilul Dobre, fiecare marcă este evaluată la ”aproximativ 6000 de ron”, dar, și din acest moment, continuarea nu pare așa de simplă cum se credea.
Astfel, mai trebuie ca ”echipa care va avea marca își va desfășura activitatea principală în Ploiești și să rămână în Ploiești, să discutăm despre niște criterii de performanță (!!!), trebuie stabilită durata contractului și vom avea și discuții la Federația Română de Fotbal, pentru că nu vrem să venim cu niște pretenții care să împiedice activitatea sportivă a clubului”!
Cam acesta este ”rezumatul” declarațiilor lui Adrian Dobre, de la care am fi vrut să aflăm și cât estimează domnia sa că va dura tot acest ”proces complex”, pentru că, sincer, deja se lasă impresia că, sub ”acoperirea” aceasta cu bune intenții, se tot amână și întârzie ajungerea la situația normală, ca singura echipă care poate revendica numele, marca, tradiția și palmaresul Petrolului – anume liderul din Liga A Prahova – să ajungă în posesia a ceea ce i se cuvine!
Să sperăm că este doar o… părere greșită!