Petre Apostol

În moderna sală de popice de la Cluj Napoca, la sfârşitul săptămânii trecute, s-au dat luptele finale în Campionatele Naţionale de tineret (U23), la feminin pentru medaliile puse în joc concurând şi echipa Conpet Petrolul Ploieşti, pregătită de antrenoarea Mihaela Lixandru.
Echipa ploieşteană încheiase pe locul secund prima parte a campionatului, în urma grupării Electromureş Târgu Mureş, dar înaintea formaţiilor Siderurgica Hunedoara şi Rapid Bucureşti. La turneul final de la Cluj Napoca, în prima zi, Conpet Petrolul Ploieşti a jucat în compania echipei de pe locul al treilea, Siderurgica Hunedoara, impunându-se cu scorul de 3174-2955 popice doborâte.
Pentru echipa ploieşteană au evoluat următoarele jucătoare: Loredana Vişan 558 popice doborâte, Ana Livia Costache 512, Letiţia Mihai 482, Amalia Voicea 513, Alice Vasile 577, Alexandra Popa 531.
Învingătoarele din prima zi s-au confruntat, apoi, duminică, Conpet Petrolul evoluând în compania formaţiei Electromureş. Formaţia mureşeană, care a beneficiat şi de o perioadă de antrenamente înaintea turneului final pe pistele de la Cluj, s-a impus după o luptă foarte aprigă, la doar 20 de popice doborâte. Scorul a fost de 3236-3216 popice doborâte pentru Electromureş.
Pentru Conpet Petrolul au jucat Loredana Vişan 574 popice doborâte, Ana Livia Costache 531, Mihaela Dumitru 516, Amalia Voicea 502, Alice Vasile 580, Alexandra Popa 513.
Astfel, echipa ploieşteană a cucerit medaliile de argint, la fel ca în sezonul trecut, la junioare, în vreme ce Electromureş a obţinut medaliile de aur.