Petre Apostol

La Oradea s-au desfăşurat două competiţii majore la nivel naţional în judo, organizându-se Cupa României şi Campionatul Naţional de ne-waza (luptă la sol), la seniori. Printre concurenţii remarcaţi la cele două competiţii s-au regăsit şi reprezentanţi de la CSM CFR CSŞ Ploieşti, antrenaţi de profesorii Gheorghe Savu (coordonator), Mihai Trandafirescu şi Doru Munteanu.
La Cupa României, la care au participat 135 de sportivi de la 40 de cluburi din ţară, reprezentanţii ploieşteni şi-au trecut în palmares trei medalii, cea mai deosebită performanţă fiind realizată de Andrei Căpăţână (66 kg), care a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.
De la gruparea ploieşteană au mai obţinut două medalii de bronz Cătălina Şchiopu (52 kg) şi Diana Marcu (70 kg), iar la o victorie de podium s-au mai aflat Andrei Zaharia (+100 kg) şi Codruţa Lungu (48 kg), clasaţi pe locul al cincilea. De asemenea, Andrei Minigote (60 kg), Denisa Cristea (48 kg) şi Andreea Petruţa (63 kg) au ocupat locul al şaptelea.
În cadrul Campionatului Naţional au luat parte 103 sportivi de la 35 de cluburi, iar CSM CFR CSŞ Ploieşti şi-a adjudecat o singură medalie, de bronz, prin Cătălina Şchiopu (52 kg).
Aproape de medalii au mai fost Andrei Căpăţână (66 kg) şi Ionuţ Constantin (66 kg), clasaţi pe locul al cincilea, precum şi Denisa Cristea (52 kg), Codruţa Lungu (52 kg) şi Diana Marcu (70 kg), care au încheiat pe a şaptea poziţie.