Sportul prahovean are „în componenţă” multe personaje de reală valoare profesională, pe care, din păcate, nu le recunoaşte îndeajuns! Pe această listă nu are cum să nu fie inclus, în „pole-position”, şi Mihai Albu, devenit, săptămâna trecută, în urma unui CONCURS, şef structură sportivă la Clubul Sportiv Municipal Ploieşti, unde se poate spune că le-a făcut pe toate: a fost instalator, antrenor de fotbal, până s-a văzut că nu are carnet, soţ de directoare generală, soţ de directoare economică şi, atenţie, şef de comisie pentru examenele susţinute de alţi antrenori care au vrut şi ei să devină „bugetari”!
Ei bine, săptămâna trecută, în aceeaşi zi, conform proceselor verbale postate pe site-ul CSM-ului, Albu a câştigat concursul pentru postul său – învingând alţi doi candidaţi (am fi curioşi cine a făcut subiectele la acest concurs), devenind „şef structură” cu acte în regulă! Felicitări sincere! Omul „urmăreşte să nu fie urmărit când învaţă”, deci e păcat să-i iei din merite. Mai ales că domnul Albu tinde să devină un adevărat „erou al muncii (ne)socialiste”, pentru că, în aceeaşi zi, a fost şi şeful comisiei pentru postul vacant la secţia fotbal câştigat de unicul candidat, Cristian Nica – (chiar şeful lui Albu, până săptămâna trecută)! Deci, a câştigat un concurs, a condus un altul. Domne, ce muncitor! Culmea, în aceeaşi zi, care ar trebui să fie declarată nelucrătoare, în „onoarea” acestui efort – data de 10 mai – avem şi concurs la CSM pentru două posturi de antrenor de judo! Semnează, pentru „admis” la Roxana Prună şi Mihai Trandafirescu, ghici cine? Mihaaaaaaiiii Albuuuu! Deci, concurent o dată, şef de comisie de două ori! Şi nu se opreşte aici! Tot pe 10 mai, la handbal, susţin concurs trei antrenori, se prezintă doi, care sunt admişi, anume Leonard Cristescu şi Ana Ferencz Cozma! Cu ultimele „puteri”, acelaşi erou, Mihai Albu, mai face două angajări! Deci, de trei ori şef, o dată concurent!
Şi când te gândeşti că, până acum, niciun director al CSM-ului nu a dat concurs, toţi fiind numiţi de către primarul în funcţie, la acel moment, găsim şi explicaţia pentru care s-a procedat astfel! Le-a fost frică de Mihai Albu…
P:S: Să-i daţi omului o zi de concediu, să nu se sesizeze ITM-ul pentru un asemenea efort intelectual!