V. Stoica

Echipe mixte de polițiști și pompieri au scotocit, începând de sâmbătă după-amiază, zona lacului de acumulare de la Măneciu și pădurile din apropiere, în căutarea unui tânăr din comuna prahoveană Măneciu care a fost dat dispărut. Bărbatul, în vârstă de 28 de ani, a dispărut de acasă, unde a și lăsat un bilet în care le cerea scuze rudelor pentru gestul pe care ar urma să îl facă. Polițiștii și pompierii l-au căutat pe tânăr și în zona căii ferate, crezându-se că acesta ar fi putut să-și pună capăt zilelor aruncându-se în fața trenului. Sâmbătă, după ore întregi de căutări, la căderea întunericului, căutările au fost sistate, fiind reluate ieri dimineață.

ISU 1Un moment ieșit din comun în această dispariție a fost o informație venită de la o sursă care spunea că bărbatul dispărut ar fi, de fapt, la un bar din comuna Măneciu, însă, după verificări, s-a constatat că vestea fusese falsă.
După ce a pus pe drumuri echipele de intervenție din Prahova, bărbatul dat dispărut a fost găsit teafăr în București după cum a anunţat, ieri, la orele prânzului, IPJ Prahova.