La ultima şedinţă pe care Asociaţia Judeţeană de Fotbal Prahova a avut-o cu delegaţii echipelor din primul eşalon judeţean, o serie de echipe, deloc puţine la număr, şi-au manifestat dezacordul cu privire la folosirea de jucători „under 19” şi „under 21” în viitoarea ediţie a Ligii A Prahova.
Intenţia AJF de a obliga cluburile să joace, sezonul viitor, cu doi jucători născuţi în 1998 sau mai mici, titulari, pe tot parcursul unui joc şi cu un fotbalist născut după 1 ianuarie 1996, de asemenea, în „cei unsprezece”, se loveşte de opoziţia unor echipe precum Păuleşti, Văleni sau Băneşti, printre altele, cluburi care nu înţeleg, din păcate, cât de important este să creşti copii sănătoşi, să-i înveţi fotbal şi cât de mare poate fi bucuria unui oficial, implicat în soarta echipei sale, atunci când îşi promovează propriul „produs”. Mai ales că o face pe banii veniţi din bugetul local, nu pe propriul buzunar… Culmea, Băneştiul mai are şi echipă câştigătoare de campionat judeţean, la juniori B, astfel că poziţia acestora, dacă este reală, chiar pare de neînţeles!
AJF ar trebui să impună, până la urmă, cu orice risc „electoral”, decizii în favoarea creşterii juniorilor,ca să evite situaţia de a avea un prim eşalon judeţean de „pensionari”, peste câţiva ani! În conducerile unor echipe deja îi are, pe teren, poate se mai reuşeşte a se schimba ceva…