Petre Apostol

La Zărneşti, a avut loc al doilea eveniment din cadrul Campionatului Naţional de Motocros, desfăşurându-se etapele IV şi V ale sezonului. După ce a abandonat la prima etapă, disputată la Lugoj, pe 13 mai mai, pilotul legitimat la Lido Câmpina, Sebastian Strechioiu, a reuşit să urce pe podiumul de premiere la ambele runde desfăşurate pe circuitul de la Valea lui Mihai, la finalul lunii mai, performanţă repetată la Zărneşti.
Sportivul clubului din Câmpina s-a situat pe locul al treilea la ambele etape disputate la finalul săptămânii trecute, la categoria veterani 1, Strechioiu participând cu o motocicletă KTM. Câştigătorul ambelor etape a fost Zoltan Fazakas, de la Steaua Bucureşti, cu Yamaha, în vreme ce pe poziţia a doua a fost, de asemenea, în ambele runde, Peter Gagyi, de la CSM Bucureşti.
Astfel, în clasamentul general, Sebastian Strechioiu a acumulat 80 de puncte, ocupând locul al patrulea, apropriindu-se la zece puncte de al treilea clasat, Marţian Ioviţă, de la Moto Extrem Lugoj, care a încheiat pe a patra poziţie etapele de la Zărneşti. Primul loc din ierarhie este ocupat de Zoltan Fazakas, câştigătorul tuturor etapelor de până acum, având 125 de puncte, fiind urmat de Peter Gagyi, cu 108 puncte.
Următoarea etapă este programată la Moreni, în Dâmboviţa, în data de 24 iunie.