Petre Apostol

La Sala Sporturilor „Constantin Jude” din Timişoara s-a desfăşurat etapa finală a Campionatelor Naţionale de Judo pentru copii 2 (U13) şi copii 3 (U12). Au fost prezenţi 498 de sportivi de la 90 de cluburi din ţară, iar printre protagoniştii de la nivel înalt ai campionatelor s-au regăsit şi reprezentanţi de la CSM CFR CSŞ Ploieşti, antrenaţi de Gheorghe Savu (coordonator), Mihai Trandafirescu, Doru Munteanu şi Cosmin Slăveanu.
Sportivii prahoveni au reuşit să adune, în total, şase medalii, dintre care trei medalii de aur, una de argint şi două de bronz, la acestea adăugându-se încă două locuri 5. La categoria copii 2 (U13), Alexandru Petre a adus titlul naţional în vistieria grupării ploieştene, care a câştigat competiţia la categoria de greutate 66 kg. La această categorie de vârstă, au mai punctat pentru CSM CFR CSŞ Ploieşti Teodora Cristescu şi Alexandra Ciurcă, medaliate cu argint, respectiv bronz la categoria de greutate 32 kg. La o victorie de podium s-a mai aflat Alexandra Stan, care a încheiat pe locul al cincilea la categoria 29 kg.
La categoria copii 3 (U12), gruparea ploieşteană a obţinut două titluri naţionale, campioane ale României devenind Alexia Cristea, la categoria de greutate 29 kg, şi Vanesa Tolea, la categoria de greutate 36 kg.

M J
Totodată, Alexia Rădoi şi-a adjudecat medalia de bronz la categoria 52 kg, în vreme ce Alexia Trandafir a încheiat pe locul al cincilea la categoria +57 kg.