Bucuria petrolistă, emulaţia din tribune, sărbătoarea galben-albastră, care a pus, din nou, pe „hartă” Ploieştiul, fotbalul din municipiu, numele de Petrolul vor costa mult pe cei din club – entitatea sportivă primind o amendă „cât casa”, mai ales pentru acest nivel, de „judeţ” (să nu uităm că vorbim despre un club care era în Liga a IV-a, la momentul partidei) – 16.000 de ron!
Da, aţi citi bine! Pentru un joc la care 14.000 de oameni s-au bucurat decent, „nota de plată” a venit la doar câteva zile – desigur, „respectând litera legii”, aşa cum ştie „organul” să o facă, de fiecare dată! Acelaşi „organ” care, în timpul liber, când vrea să vină la meci, nu cumpără bilet, ci „uzează” de sistemul „PCR”, acelaşi organ care, pentru că are … procesul verbal de partea sa, este acoperit, tot timpul, când amendează, de termenii atât de sofisticaţi pentru iubitorii de fotbal – precum siguranţa cetăţeanului şi Legea 4 (intercalate cu refulările cauzate de bine-cunoscuta scandare „Cine nu sare, cine nu sare…).
Aşadar, fiecare spectator prezent în tribună a „costat” 1 ron! Din valoarea biletului, această sumă merge la „băieţii de treabă”!