Autoritatea locală ploieşteană ne va lăsa şi sezonul viitor fără sport de performanţă la Clubul Sportiv Municipal Ploieşti! Este clar acest lucru, după ce s-a întâmplat în ultimul an, când s-au desfiinţat echipele de handbal feminin şi masculin şi baschet masculin, care puteau oferi ceva spectatorilor ploieşteni la sala „Olimpia”. Anul acesta nu s-a întâmplat nimic, nu s-a rezolvat nimic, totul este blocat în „nu-uri”, iar numele munnicipiului Ploieşti, la nivel de sport de echipă, de performanţă, va fi „continuat” în peisajul autohton doar de Tricolorul LMV Ploieşti, club privat care, după cum se vede vara aceasta, pentru sezonul viitor şi-a propus „mare performanţă”, adică exact ce trebuie, exact ce eşti obligat să faci când reprezinţi Ploieştiul.
Din păcate, banii pentru sport, din bugetul local, în municipiul reşedinţă de judeţ al Prahovei, sunt pierduţi în tot felul de contracte ciudate, în activităţi care „toacă” fără niciun fel de imagine, în mediocritate!
Ploieştiul nu vrea, nu ştie, nu este capabil să fie reprezentat, pe banii destinaţi sportului, la un nivel cu care să se mândrească! Este realitatea cruntă pentru care se face vinovat orice edil, consilier, finanţist, dintre cei care ar fi putut face ceva în acest sens. Iar Prahova, la fel, prin al ei Consiliu Judeţean, nu a făcut nimic din ce se poate la alţii, în alte judeţe (vezi doar cazurile Alba şi Braşov)!